Demo
Testimoniale
Indepartare tatuaj

Laserul  Nd yag oferă lungimi de undă specifice de lumină extrem de rapide (în nano-secunde) la o energie foarte mare. Aceste impulsuri sunt absorbite în mod selectiv de către pigmentul tatuaj, spulberându-l în fragmente minuscule suficient de mici pentru ca organismul să recunoască particulele ca obiect străin, iar în următoarele câteva săptămâni unele dintre particule (în cuticula superficială) sunt eliminate din corp și cealaltă parte (în țesutul profund) este absorbită și digerată de macrofagelele corpului și eliminata din corp de către sistemul imunitar. Deoarece lungimile de undă specifice utilizate pot fi absorbite doar de particule de pigment, nu se produce nici o vătămare de lunga durata a pielii normale și țesuturilor normale.
Sistemele laser Pico Nd yag pot acum elimina toate tipurile de tatuaje cu mici cicatrici sau deloc. Tatuajele profesionale și amatoare, precum și tatuajele traumatice, rezultate din accidente, sunt tratate cu succes.
Vor fi necesare mai multe tratamente.*

Beneficiaza de o sedinta gratuita!
2019/12/01 00:00:00

Oferta limitata

Lasa-ne numele si mailul tau si beneficiezi de o sedinta gratuita** in procesul de indepartare a tatuajului tau.

Preturi

Pretul pentru o sedinta difera in functie de marime si complexitatea tatuajului. Ce putem sa iti spunem este ca sunt trei categorii

Tatuajul este mic si simplu dintr-o singura culoare.
Pret :  50 – 70 Euro

Tatuajul este de marime medie (intindere de peste 10 centimentri) si contine culori inchise, dar si culori deschise.
Pret : 100-150 Euro

Tatuajul este intins pe o suprafata considerabila (20 de centimentri sau mai mult). Acesta are mai multe nuante de tus inchis, cat si alte culori ce necesita fragmentarea tratamentului si folosirea mai multor capete de laser.

Pret : 250 Euro

Conditii pentru prima sedinta de indepartare tatuaj
  • Evitati expunerea la soare, solarul sau orice bronzare artificiala cu cel putin 4 saptamani
  • Daca zona tatuajului este acoperita de par, va rugam sa il indepartati (cu lama, nu epilat) cu 1 zi inainte de efectuarea procedurii.
  • Va rugam sa ne comunicati daca sunteti in cursul oricarei medicamentatii

Efecte adverse

O arsură superficială poate fi creată prin tratamentul de îndepărtare a tatuajului cu laser. Cerneala reactioneaza la absorbtia energiei laserului (care creeaza aburi la suprafata pielii) prin albirea imediata a zonei tratate, care de obicei dureaza cateva minute.

Nota explicativa

*  in urma consultatiei gratuite se vor explica pacientului factori ce pot influenta numarul de sedinte.

** sedinta primita gratuit este sedinta cu numarul 3.