Tratamente corporale

Pentru viitoarele mamici: masaj prenatal

Dureri de spate si picioare in timpul sarcinii? Descopera cum te poti rasfata atunci cand disconfortul perioadei prenatale isi face simtita prezenta : masaj prenatal. Prin masaj prenatal, amplitudinea acestor disconforturi specifice sarcinii scade și starea de bine fizică și emoțională se instalează rapid. Și da! în ciuda implicațiilor fiziologice specifice, sarcina chiar poate fi savurată! Tu cum ai vrea să trăiești sarcina?

Ce presupune un masaj prenatal?

​Tehnica de aplicare a masajului prenatal este utilizata de tehnicienii nostri prin combinarea metodelor de masal suedez cu cel asiatic, balinez, special pentru gravide. Se vor folosi uleiuri naturale 100%..

Cum decurge un masaj prenatal?

Sesiunea de masaj prenatal va decurge astfel: dupa ce te conduce in camera noastra ce o denumim relax box, si terapeutul nostru paraseste locul pentru a te lasa sa te pregatesti, te vei aseza pe spate si te vei relaxa. Masajul prenatal va incepe cu talpile, gambele si apoi coapsele prin proceduri asemanatoare masajului suedez, talpile. Apoi, se trece la masarea bratelor, de la umeri pana la palme si degete. Te va ruga sa te asezi pe o laterala a corpului si va incepe sa maseze muschii spatelui si gatului, apoi pe cealalta laterala, reluandu-se procedura. In final, dupa ce toti muschii vor fi fost lucrati, ti se va aplica un masaj al scalpului care te va face sa te simti relaxata si plina de buna dispozitie. De asemenea, se poate masa usor si abdomenul folosind creme profesionale anti-vergeturi cu un rezultat foarte bun in elasticitatea pielii.

Vino la o consultatie gratuita

 

Trimiteti mesajul

Exista relaxare si cand suntem gravide

Programeaza-te acum

Preturi

relaxare pentru gravidute
masaj prenatal
70 lei

Abonament 5 sedinte masaj prenatal
280

Ce spun

CLIENTELE DESPRE NOI