Hopi Candle

Hopi Kandle – terapia pentru urechi
You are here:

Noul Hopi candle

Thermo Auricular Therapy (cunoscută și sub denumirea de Hopi Ear Candles) este un tratament plăcut și non-evaziv al urechilor, utilizat pentru a trata o varietate de afecțiuni. Aceste lumânări pentru urechi pot induce o căldură revitalizantă asupra capului și urechilor, care calmează, ușurează și relaxează.

Lumânările sunt obținute din ingredientele naturale din ceara de albine, extracte de miere, salvie, sunătoare, mușețel, beta-caroten și inul cultivat organic.O calitate constantă este asigurată. Lumânările funcționează asupra unui efect de coș, a unei acțiuni ușoare de aspirare și a circulației vaporilor.

Creșterea temperaturii în canalul urechii se transmite prin ureche, nas și sinusuri. Acest lucru duce la schimbarea presiunii și a extinderii în aceste domenii.Circulația vaporilor este foarte blândă, însă orice ceară de ureche încălzită va fi umezită și slăbită și poate duce la o cantitate de minute în următoarele 48 de ore. Lumânările pentru urechi speră să egaleze presiunea în cap și în urechi, făcându-le potrivite pentru cele mai multe condiții.

Beneficiile utilizarii hopi candle

  • Indepartarea Cearei excesivă sau compactată
  • Reglarea presiunii în cazurile de sinuzită / rinită / urechi lipicioase / răceli / gripă / dureri de cap / migrenă
  • Stimularea fluxului energetic local și reflex
  • Revitalizare energetică în cazuri de deficiență de auz
  • Efect relaxant și calmant în cazurile de stres
  • Eliminarea Zgomotelor în urechi, tinitus

Pret

Pret sedinta

100 ron

Pretul este pentru ambele urechi