Nutritie : Drob de curcan cu ciuperci

Posted: May 5, 2017 By: Comment: 0

Drob de curcan cu ciuperci

Portii: 8 Timp de preparare: Timp de gatire:

INGREDIENTE

  • 300g piept de curcan, fiert
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 fir de praz
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • 500g ciuperci
  • 4 oua
  • 50g ulei
  • Sare
  • Piper

INSTRUCTIUNI

Ceapa si prazul le taiem feliute, ardeiul il curatam de seminte si-l taiem in cuburi. Patrunjelul il maruntim. Ciupercile le taiem in bucati maricele, la fel procedam si cu pieptul de curcan, fiert si racit

Intr-un bol, batem putin ouale, cu o furculita

Punem uleiul intr-o tigaia si inabusim ceapa si prazul

Adaugam ardeiul, lasam cam 2 min,  apoi adaugam ciupercile

Amestecam si lasam sa se caleasca cam 15 min, in prima faza ciupercile isi vor lasa zeama, dar in timp ce ele se fierb/calesc in sucul propriu, aceasta va scadea.

Adaugam ouale si patrunjelul, asezonam cu sare si piper, amestecam bine si luam cratita de pe foc

Tapetam cu hartie de copt, o tava, sau forma de chec daca doriti si rasturnam amestecul

Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30-45 min, pana se rumeneste frumos deasupra

NOTE

Drobul se feliaza cand este rece si il putem manca cu moderatie la antreu.

Mihaela Mocanu
AUTHOR

Mihaela Mocanu

All stories by: Mihaela Mocanu