Procedeul indepartare tatuaj foloseste Laserul Pico Nd yag oferă lungimi de undă specifice de lumină extrem de rapide (în nano-secunde) la o energie foarte mare. Aceste impulsuri sunt absorbite în mod selectiv de către pigmentul tatuaj, spulberându-l în fragmente minuscule suficient de mici pentru ca organismul să recunoască particulele ca obiect străin, iar în următoarele câteva săptămâni unele dintre particule (în cuticula superficială) sunt eliminate din corp și cealaltă parte (în țesutul profund) este absorbită și digerată de macrofagelele corpului și eliminata din corp de către sistemul imunitar, ajutand la o indepartare tatuaj cat se poate de naturala.

Deoarece lungimile de undă specifice utilizate pot fi absorbite doar de particule de pigment, nu se produce nici o vătămare de lunga durata a pielii normale și țesuturilor normale.
Sistemele laser Pico Nd yag pot acum elimina toate tipurile de tatuaje cu mici cicatrici sau deloc. Tatuajele profesionale și amatoare, precum și tatuajele traumatice, rezultate din accidente, sunt tratate cu succes.
Vor fi necesare mai multe tratamente.

Inainte de procedura indepartare tatuaj

  • Evitati expunerea la soare, solarul sau orice bronzare artificiala cu cel putin 4 saptamani
  • Daca zona tatuajului este acoperita de par, va rugam sa il indepartati (cu lama, nu epilat) cu 1 zi inainte de efectuarea procedurii.
  • Va rugam sa ne comunicati daca sunteti in cursul oricarei medicamentatii

Efecte adverse

O arsură superficială poate fi creată prin tratamentul de îndepărtare tatuaj cu laser. Cerneala reactioneaza la absorbtia energiei laserului (care creeaza aburi la suprafata pielii) prin albirea imediata a zonei tratate, care de obicei dureaza cateva minute.

Nothing Found

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.