Prima impresie ce am avut-o cu acest aparatul vibromatique a fost una placuta. Rezultatele s-au vazut dupa primele 2 sedinte!

Adelina B.

Imi place foarte mult pentru ca simt ca se dizolva celulita si nu este asa dureros cum era vacuum

Ana Maria O.

Este relaxant, ofera o dispozitie mai buna pe termen lung, nu doar pe durata sedintei de masaj. As dori sa vin mai des!

 

Irina N.

Bună mi-a plăcut foarte mult toate fetele sunt de nota 10 dar dilia (Mihaela Stroie) e de nota 11 (sursa Facebook)

Steluta R.

Recomand Ellegance Spa,o recomand pe Mihaela Stroe pentru mani/pedi.Eu merg lunar la ea pentru semi si sunt multumita de prestatia sa dar si pentru ca asculta si „doleantele” clientelor.

Nicoleta P.

Am folosit mai multe servicii ale salonului si de fiecare data mi-au intrecut asteptarile. SPL-ul pe diverse portiuni ale corpului m-au ajutat sa scap de parul nedorit, epilatul cu ceara la fel, pe alte portiuni.
Doamna Dori este o persoana profesionista, calda si minunata, cu ajutorul dumneaei am inceput un proces de eliminare a petelor solare de pe fata, prin micro-dermo abraziune si foto-regenerare, care au rezultate foarte bune.
Sa nu mai zic de rasfatul pe care mi-l fac cadou la masaj de relaxare si reflexoterapie, Adelina face minuni si nu de multe ori am fost aproape sa adorm 
Recomand din suflet serviciile salonului, datorita personalului calificat, care te trateaza cu respect si caldura, aparaturii performante si produselor de calitate pe care le folosesc.

Florina S.

O echipa de profesioniste. Esti tratata ca o regina! Multumesc si va pup fetelor!

Cristina D.

Alina Luminita M.
Serviciu de calitate
(sursa Google)
Andreea A

M-am tuns aici la o tipa. Eram in treacat din Auchan si trebuia sa ma tund repede. De atunci numai aici vin! e super ok tipa,restul serviciilor n am incercat decat cosmetica epilare, dar trebuie sa te programezi cu 5 zile inainte cel putin ca nu e loc

Vlad B.