Ellegance salon – titan

Cu o vechime de 10 ani, salonul de infrumusetare din titan ofera o gama completa de servicii: coafor, manichiura, pedichiura, make-up epilat, solar, cosmetica faciala, masaj de relaxare, modelare corporala, epilare definitiva.

Personalul nostru este format in mare parte din persoane cu o vasta experienta ce au fost alaturi de noi inca de la deschiderea locatiei din Titan.

Salon de infrumusetare : Ellegance Salon

Este cadrul perfect în care să redescoperiţi secretele uitate ale Afroditei, facilitate de aparatură de ultimă generaţie menită să vă facă să vă simţiţi ca nişte zeiţe contemporane. Doamnelor, vă asteptăm cu braţele deschise să o facem invidoasa nu numai pe colega de birou, dar şi pe Afrodita!

De ce cautam frumusetea ?

O mie de răspunsuri şi un milion de abţineri. Doamnelor, domnişoarelor, frumuseţea este puritatea sufletului, atitudinea gândirii şi curajul schimbării. Frumuseţea mai este o foarfecă iscusită, urmată de aplicarea unei vopsele de calitate, continuând cu lăcuirea atentă a unghiilor, alături de ingrijirea călduroasa a pielii. Da, aţi ghicit, toate încununate de un zâmbet prietenos din partea noastră şi de un gând ştrengar din partea Afroditei.

Nothing Found

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.